MM Atmosphere Bergen

Bergens åttende fjelltopp

Vår rooftopp-restaurant & Bar er plassert i 9.etasje på Ole Bull Huset. Hos oss kan du nyte noe frisk i glasset, spise både lunch & middag!

Rooftop

Bergens åttende fjelltop

Oppe i vår atmosphere kan du nyte utsikten av de mange fjellene og vår nydelige by Bergen. 70 sitteplasser ute - 60 sitteplasser inne.
Restaurant:Mandag til torsdag 11:30 - 23:00
Fredag til lørdag 11:30 - 01:30
*Søndag holder vi stengt

Byens treffsted

Både på dagtid og kveldstid!

Ta med vennene dine og nyt en kveld på Bergens nyeste rooftop, i en voksen og fet atmosphere. Våre dyktige bartendere serverer klassiske favoritter eller spennende signatur cocktails, som vil sørge for at du får en opplevelse som pirrer smaksløkene dine.
Hver Fredag & Lørdag med DJ fra 22:00.

Kjusa deg

Selskap på atmosphere

Kjusa deg er et fantastisk sted og ha ditt selskap som gir deg den perfekte rammen for enhver festlig anledning. Med sin unike beliggenhet og vakre omgivelser er dette stedet du ønsker å feire dine spesielle øyeblikk. Med sine store vinduer som gir en fantastisk utsikt over Bergen by. Med plass til 20 personer bak gardinen å 65 plasser i restauranten kan en feire de fleste lag.

Vår meny

Sjekk ut vår meny med mange deilige retter!

Gjør din spiseopplevelse uforglemmelig

Gjør din spiseopplevelse uforglemmelig ved å reservere et bord på vår restaurant. Enten det er en romantisk middag for to, en familiefeiring eller et forretningsmøte, er vi her for å gjøre besøket ditt spesielt.

MM Atmosphere Bergen

Kontakt oss

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller bare ønsker å ta kontakt med oss? Vi vil gjerne høre fra deg!

mmatmosphere@inventum.no
+47 46 97 74 44
Øvre Ole Bulls Plass 3 - 5012 Bergen
MM Atmosphere
Mandag til Torsdag 11:30 -  23:00 
Fredag & Lørdag 11:30 - 01:30 
Søndag: Stengt 
Takk!
Vi har mottatt din henvendelse og vil komme tilbake til deg så snart som mulig
Oops! Beklager, noe gikk galt. Prøv igjen...
MM er et naturlig treffsted i sentrum av de lokasjonene du finner oss på. Om du kommer innom for en kopp kaffe, lunsj, middag eller noen drinker med venner, så vil du alltid oppleve MM´s lune atmosfære og hyggelige betjening.