Haugesund

Spise eller noen drinker med venner. Bestill bord eller stikk innom!

MM Café & bar

Byens viktigste møtested i over 20år

MM Café & Bar har vært et av byens viktigste møtesteder i over 20år, og er lokalisert på Indre kai i Haugesund med stor tilhørende uterestaurant på kai plan. Her treffer du kjentfolk i alle aldre, og vi har alltid noe spennende og tilby av mat og drikke.

DJ hver Torsdag, Fredag & Lørdag Fra kl: 22:00 som skaper den gode stemningen

Winemakers dinner

Ekstraordniær smaksreise med privat winemakers dinner

Utforsk en verden av kulinariske nytelser med utvalgte viner, unike cocktails og fantastiske retter. Vår somilier & kjøkkensjefen vil forføre smaksløkene dine med spennende kombinasjoner utenom det vanlige. For mer informasjon kontakt: Sebastian@inventum.no  

Klubb MM

DJ hver Torsdag, Fredag og Lørdag fra klokken 22:00 til 01:30

Ta med vennene dine og nyt en kveld på MM Café & Bar Haugesund, i en voksen og fet atmosphere. Våre dyktige bartendere serverer klassiske favoritter eller spennende signatur cocktails, som vil sørge for at du får en opplevelse som pirrer smaksløkene dine. Hver torsdag, fredag & lørdag med DJ fra 22:00.

Vår meny

Sjekk ut vår meny med mange deilige retter!

Gjør din spiseopplevelse uforglemmelig

Gjør din spiseopplevelse uforglemmelig ved å reservere et bord på vår restaurant. Enten det er en romantisk middag for to, en familiefeiring eller et forretningsmøte, er vi her for å gjøre besøket ditt spesielt.

MM Cafe & Bar Haugesund

Kontakt oss

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller bare ønsker å ta kontakt med oss? Vi vil gjerne høre fra deg!

sebastian@inventum.no
+47 527 11 003
Strandgata 130, 5527 Haugesund
Takk!
Vi har mottatt din henvendelse og vil komme tilbake til deg så snart som mulig
Oops! Beklager, noe gikk galt. Prøv igjen...
MM er et naturlig treffsted i sentrum av de lokasjonene du finner oss på. Om du kommer innom for en kopp kaffe, lunsj, middag eller noen drinker med venner, så vil du alltid oppleve MM´s lune atmosfære og hyggelige betjening.