MM Café & Bar Bergen

Velkommen til MM i første etasje på Ole Bull Huset

Restaurant

Første & andre etasje på Ole Bull Huset.

Byens treffsted både på dagtid og kveldstid! MM Café & Bar finner du på Øvre Ole Bulls Plass 3 i første og andre etasje på Ole Bull Huset, midt i Bergen sentrum. Om du kommer innom for en kopp kaffe, lunsj, middag eller noen drinker med venner, så vil du alltid oppleve MMs lune atmosfære og hyggelige betjening. Velkommen!

Selskapslokale

Ditt private selskapslokale

Vår andre etasje er det ideelle stedet for ditt selskap. Enten det er en bursdag, dåp, møte/seminar, jubileum eller en enkel gest av takknemlighet, gir vårt selskapslokale deg og dine kjære muligheten til å nyte deres begivenhet i fred og ro. Lokalet har en kapasitet på 160 personer. For en uforpliktende samtale ta kontakt med :

MM Bar 2.etasje

Et perfekt sted å være med venner, kollegaer eller alene!

Quiz MM med Arne Tvedt

Hver onsdag klokken 20:00

Arne Tvedt er kjent for sine underholdende Quizer. Dette blir en kveld full av latter og muligens litt læring... "General knowledge", gossip & kvantefysikk. Hvor dum er du? Utfordrende spørsmål vil bli stilt, og det vil være flotte giveaways å vinne!

Classic Thursday

Hver torsdag fra 19:00

En kveld dedikert til å utforske og nyte klassiske drinker med en spennende vri. Det blir en reise gjennom tidens mest elskede drinker, fra de sofistikerte og elegante til de dristige og kreative. Ta med deg venner og kollegaer eller kom alene og bli med på Classic Thursday hos oss.

Gjør din spiseopplevelse uforglemmelig

Gjør din spiseopplevelse uforglemmelig ved å reservere et bord på vår restaurant. Enten det er en romantisk middag for to, en familiefeiring eller et forretningsmøte, er vi her for å gjøre besøket ditt spesielt.

MM Cafe & Bar Bergen

Kontakt oss

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller bare ønsker å ta kontakt med oss? Vi vil gjerne høre fra deg!

mmbergen@inventum.no
+47 468 38 034
Øvre Ole Bulls Plass 3 - 5012 Bergen
MM Cafe & Bar
Mandag til Torsdag 11:30 - 23:00
Fredag & Lørdag 11:30 -  02:30 
Søndag Stengt 
Takk!
Vi har mottatt din henvendelse og vil komme tilbake til deg så snart som mulig
Oops! Beklager, noe gikk galt. Prøv igjen...
MM er et naturlig treffsted i sentrum av de lokasjonene du finner oss på. Om du kommer innom for en kopp kaffe, lunsj, middag eller noen drinker med venner, så vil du alltid oppleve MM´s lune atmosfære og hyggelige betjening.