Personvernerklæring

Gyldig fra: Januari 1, 2024

Vi på MM Cafe & Bar verdsetter personvernet ditt og forplikter oss til å beskytte dine personopplysninger på en ansvarlig måte. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår restaurant eller bruker våre tjenester.

Innsamling av personopplysninger:

Vi kan samle inn ulike typer personopplysninger når du besøker vår restaurant, reserverer bord, bestiller mat, registrerer deg for vårt lojalitetsprogram eller kommuniserer med oss. Disse opplysningene kan inkludere, men er ikke begrenset til:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon (inkludert e-postadresse, telefonnummer)
  • Betalingsinformasjon
  • Preferanser og spesialforespørsler
  • Demografisk informasjon

Bruk av personopplysninger:

Vi bruker personopplysningene dine for å gi deg best mulig opplevelse når du besøker vår restaurant eller bruker våre tjenester. Dette kan inkludere:

  • Behandling av reservasjoner og bestillinger
  • Tilpasse og forbedre tjenestene våre
  • Administrere lojalitetsprogrammet vårt
  • Kommunisere med deg om spesialtilbud, arrangementer eller annen relevant informasjon

Deling av personopplysninger:

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å levere tjenestene våre, oppfylle juridiske forpliktelser eller etter ditt samtykke.

Beskyttelse av personopplysninger:

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, misbruk eller tap.

Lagring av personopplysninger:

Vi vil bare lagre personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre annet er påkrevd eller tillatt etter gjeldende lover og forskrifter.

Dine rettigheter:

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, sletting av eller begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Du har også rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger og til å kreve dataportabilitet. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Endringer i personvernerklæringen:

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er publisert på vår nettside eller annonsert på annen passende måte.

Kontakt oss:

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på:

post@inventum.no

MM er et naturlig treffsted i sentrum av de lokasjonene du finner oss på. Om du kommer innom for en kopp kaffe, lunsj, middag eller noen drinker med venner, så vil du alltid oppleve MM´s lune atmosfære og hyggelige betjening.